Logo De Schoorsteenspecialist
Home Diensten Produkten Tarieven Contact

Produkten

 • Stookt u hout?
  Gebruik dan ook: Corel GT € 25,00

  Wanneer de Corel GT brandt, worden de aktieve bestanddelen hiervan in uw schoorsteenkanaal getrokken waar ze de roet en teerafzettingen (creosoot) afbreken. Het gebruik van Corel GT betekent niet dat uw schoorsteen nooit meer geveegd hoeft te worden, het vegen gebeurt echter wel grondiger terwijl het risico op schoorsteenbrand sterk wordt verminderd.
  (inhoud voldoende voor ± 40 stookweken)
   
 • De Airfan Twister schoorsteenkap genereerd tot 80% meer trek in uw schoorsteenkanaal. Deze kap is ideaal als uw openhaard of houtkachel kanaal slecht trekt. Doordat de kap draait door de wind, en door de opstijgende warmte van uw stookkanaal genereerd u tot 80% meer trek. Uw openhaard of houtkachel zal beter blijven branden terwijl de rookterugslag tot een minimum zal worden beperkt. Tevens is het schoorsteenkanaal beschermt tegen vochtinslag en vogelnesten. Creosoot zal zich ook minder snel aan uw rookkanaal hechten. Door de kap te kantelen d.m.v.een scharnier kan het schoorsteenkanaal eenvoudig worden geveegd.
   
 • De Airfan Combi schoorsteenkap voorkomt vochtinslag en vogelnesten in uw schoorsteenkanaal, deze kappen zijn geschikt voor uw CV en ontluchtingskanalen. Door het veegluik aan de bovenzijde kan het schoorsteenkanaal eenvoudig worden geveegd. ( Airfan combi kappen zijn niet geschikt voor openhaard of houtkachel kanalen )
   
 • De Airfan Optimus schoorsteenkap is geschikt voor openhaard en houtkachel kanalen. Door de vormgeving en de 6 windvlakken van de kap bouwt deze onderdruk op in het schoorsteenkanaal, zodat er een betere trek in het kanaal ontstaat. Hierdoor heeft u minder last van rookterugslag, en het aanhechten van creosoot wordt hierdoor ook beperkt.
  Tevens is uw kanaal beschermd tegen vochtinslag en door het geïntegreerde boldraadrooster ook tegen vogelnesten.
  Door het veegluik aan de bovenzijde kan het schoorsteenkanaal eenvoudig worden geveegd.
   
Corel GT
Corel GT
 
Airfan Combi
Airfan Combi
 
Airfan Optimus
Airfan Optimus
 
Airfan Twister
Airfan Twister
Bel vandaag nog voor een afspraak: 06-54355414
© Copyright 2018, De Schoorsteenspecialist B.V.